Opleiding instructeur of Optimistenhulp

Instructeursopleiding

Datum cursus

maart 23, 2024

Tijd cursus

9:30 am

Locatie cursus

1e Brabantse Zeilschool de Biesbos

Zeilinstructeur

Wil jij instructeur worden, kan je goed met kinderen overweg, ben je minimaal 16 jaar en in het bezit van een CWO diploma KB3? Schrijf je dan in voor de instructeursopleiding.

 

Optimistenhulp

Nog geen 16 of nog geen KB3, maar je wilt wel graag lesgeven? Dan is de opleiding Optimistenhulp een goede opstap richting het instructeurschap. De minimale leeftijd is 15 jaar en je dient in het bezit te zijn van het CWO diploma KB2.

 

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 maart, vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024
Extra praktijk trainingsweek aangeboden door de zeilschool: maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei 2024

 

Sorry, Event Expired

FAQ evenement

Wat neem je mee?

Wij zorgen voor goede zwemvesten. Wat neem je zelf nog mee: - Slaapzak, kussensloop en onderlaken (intern) - Toiletspullen, muggenstift (intern) - Handdoeken - Regenkleding/zeilpak - Schoenen met grip - Warme kleding

Hoe worden de zeilgroepen en kamers ingedeeld?

We delen de zeilgroepen zoveel mogelijk naar leeftijd en zeilniveau in. Kom je samen met een bekende en willen jullie graag samen in de boot of groep? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Geef dit gewoon even aan bij de inschrijving, dan wordt dat geregeld. Natuurlijk slapen de jongens en meisjes gescheiden en kijken we ook bij de kamerindeling weer naar de leeftijd.

Heeft mijn kind zakgeld nodig?

Achter de bar op de zeilschool is het mogelijk snoep, fris en chips te kopen. Het zakgeld kunt u ook in het beheer van de zeilschool geven door middel van het openen van een barkaart aan het begin van de week. Overigens is dit altijd extra. Standaard zorgen wij voor voldoende te drinken en goede maaltijden.

Locatie cursus

Totaal aantal plaatsen: 40
  • 1e Brabantse Zeilschool de Biesbos
  • Biesboschweg 3
  • Drimmelen
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Cursus details

  • maart 23, 2024 9:30 am - april 1, 2024 - 7:00 pm
Deel dit evenement
Voeg toe aan agenda