Voorjaarclub A8 Optimist

Optimist zeilen in Drimmelen

Datum cursus

mei 28, 2023

Tijd cursus

9:30 am

Locatie cursus

1e Brabantse Zeilschool de Biesbos

In het voorjaar organiseren we zes zondagochtenden zeilles van 09.30 tot 12.30 uur. Wil je leren zeilen of door voor een volgend diploma, zeil dan mee met de najaarsclub in de Optmist!

 

Cursus A8: zondag 28 mei, 4, 11, 18, 25 juni en 2 juli 2023

Examen dag: zondag 9 juli 2023(LET OP: voor CWO 2 en CWO 3 diploma’s, incl. theorie-examen. Cursisten die voor CWO1 gaan hoeven geen apart examen te doen).

 

 

Sorry, Event Expired

FAQ evenement

Wat zijn de tijden van de zeillessen?

We starten iedere zondagmorgen om 09.30 uur met zeilen. We ronden af om 12.30 uur.

Wat neem je mee?

Wij zorgen voor goede zwemvesten. Wat neem je zelf nog mee: - Handdoek - Zonnebrandcrème, zonnepet en zonnebril - Wetsuit(Optimist, Laser Pico en O’pen Bic) - Zwemkleding - Waterschoenen - Schoenen met grip - Warme kleding

Is een proefles mogelijk?

Natuurlijk! Kom gerust eens langs om kennis te maken en voor een proefles. Op zondag 16 april 2023 organiseren wij onze Open Dag: een dag vol zeilen en alles wat met zeilen te maken heeft, voor jong en oud. Neem je vrienden, vriendinnen, broers, zussen, neven en nichten ook gezellig mee!

Wat doen jullie bij slecht weer?

Bij onweer en/of veel wind (>4bft) varen wij niet uit en zorgen we voor leuke, vervangende lessen en activiteiten aan wal. Van een beetje regen zijn wij natuurlijk niet vies. Tijdens het zeilen heb je dat eigenlijk niet eens door en goede regenkleding scheelt natuurlijk ook!

Mijn kind komt zonder vriendje of vriendinnetje, is hij/zij dan de enige?

Samen met een vriendje, vriendinnetje, broer, zus, neef of nicht op zeilkamp is natuurlijk heel gezellig. Toch komen ook veel cursisten van Zeilschool de Biesbos voor het eerst alleen naar de zeilschool. Op onze zeilschool doet iedereen mee en leren we elkaar al vanaf het begin goed kennen. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven, vraag dat maar aan onze instructeurs!

Locatie cursus

Totaal aantal plaatsen: 60
  • 1e Brabantse Zeilschool de Biesbos
  • Biesboschweg 3
  • Drimmelen
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Cursus details

  • mei 28, 2023 9:30 am - juli 9, 2023 - 12:30 pm
Deel dit evenement
Voeg toe aan agenda