Een origineel uitje

Feesten en partijen

Wilt u iets organiseren voor vrienden, collega’s of familie? 1e Brabantse Zeilschool de Biesbos heeft al 54 jaar ervaring en helpt u graag op weg. Onze accommodatie biedt veel mogelijkheden, rustig en ontspannend of juist zeer sportief. Het nationaal Park de Biesbosch is een uniek gebied waar per zeilboot schitterende tochten mogelijk zijn.

 

De zeilschool is geschikt voor een reünie, bruiloften, familiefeesten, kennismakingsbijeenkomsten en/of andere gezellige feesten en partijen. Wij verzorgen ook maaltijden zodat u niets meer hoeft te doen en enkel nog kunt genieten.

kielboot club

Groeps accommodatie

De accommodatie is een gezellige woonboot ‘de Ark’ in de haven van Drimmelen. Er is een dagverblijf, een bar en open haard. Voor maximaal 48 personen is overnachten mogelijk in slaapzalen. Op het terrein bij de zeilschool is een sportveld voor tal van activiteiten zoals zeskampen, teambuilding, sportdagen etc. Onze loods maakt het mogelijk ook bij slecht weer het “eten uit de pan” te organiseren; een heel bijzondere en smakelijke manier van barbecuen op een enorme bakplaat.

 

Kom gerust eens langs om onze accommodatie te bezichtigen!