Bedrijven/Scholen

Feesten en partijen

Wilt u een origineel uitje voor het bedrijf organiseren? Of een schoolkamp om nooit meer te vergeten? 1e Brabantse Zeilschool de Biesbos heeft al 54 jaar ervaring en helpt u graag op weg. Onze accommodatie biedt veel mogelijkheden, rustig en ontspannend of juist zeer sportief. Het nationaal Park de Biesbosch is een uniek gebied waar per zeilboot schitterende tochten mogelijk zijn.

 

De zeilschool is geschikt voor een reünie, bruiloften, familiefeesten, kennismakingsbijeenkomsten en andere gezellige feesten en partijen. Een origineel uitje organiseert u bij Zeilschool de Biesbos. Wij verzorgen ook uw lunch, barbecue of buffet, smakelijk en gezellig, zodat u niets meer hoeft te doen en enkel nog kunt genieten.

Woonboot Zeilschool de Biesbos

Groeps accommodatie

De accommodatie is een gezellige woonboot ‘de Ark’ in de haven van Drimmelen. Er is een dagverblijf, een bar en open haard. Voor maximaal 48 personen is overnachten mogelijk in slaapzalen. Op het terrein bij de zeilschool is een sportveld voor tal van activiteiten zoals zeskampen, teambuilding, sportdagen etc. Onze loods maakt het mogelijk ook bij slecht weer het “eten uit de pan” te organiseren; een heel bijzondere en smakelijke manier van barbecueën op een enorme bakplaat.

 

Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken, de accommodatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.