Zomerweek B13 Optimist

Zeilkamp Optimist

Datum cursus

juli 14, 2024

Tijd cursus

9:30 am

Locatie cursus

Zeilschool de Biesbos

De jeugd van 8 tot 12 jaar doet de eerste zeilervaring op in een Optimist. De Optimist is een boot van twee meter waarin de beginselen van het zeilen geleerd worden. De instructeurs geven op een spelende wijze les en er is ook nog plaats voor echte spelletjes. Naast zeilen krijg je theorieles, je leert knopen, zeiltermen en bootonderdelen.

 

Cursus B13: zondag 14 t/m vrijdag 19 juli 2024

 

Aanmelden:

Zeilcursus:

Extern Hoeveelheid tickets:
Prijs per cursus 498,00
Hoeveelheid: Totaal

FAQ evenement

Wat zijn de tijden van de zeillessen?

We starten iedere dag om 09.30 uur met zeilen. We ronden af om 17.00 uur. Op vrijdag zijn je ouders welkom vanaf 16.30 uur voor de prijsuitreiking van jouw diploma of vorderingenstaat.

Wat neem je mee?

Wij zorgen voor goede zwemvesten. Wat neem je zelf nog mee: - Handdoek - Zonnebrandcrème, zonnepet en zonnebril - Wetsuit(Optimist, Laser Pico en O’pen Bic) - Zwemkleding - Waterschoenen - Schoenen met grip - Warme kleding

Is een proefles mogelijk?

Natuurlijk! Kom gerust eens langs om kennis te maken en voor een proefles. Op zondag 16 april 2023 organiseren wij onze Open Dag: een dag vol zeilen en alles wat met zeilen te maken heeft, voor jong en oud. Neem je vrienden, vriendinnen, broers, zussen, neven en nichten ook gezellig mee!

Wat doen jullie bij slecht weer?

Bij onweer en/of veel wind (>4bft) varen wij niet uit en zorgen we voor leuke, vervangende lessen en activiteiten aan wal. Van een beetje regen zijn wij natuurlijk niet vies. Tijdens het zeilen heb je dat eigenlijk niet eens door en goede regenkleding scheelt natuurlijk ook!

Mijn kind komt zonder vriendje of vriendinnetje, is hij/zij dan de enige?

Samen met een vriendje, vriendinnetje, broer, zus, neef of nicht op zeilkamp is natuurlijk heel gezellig. Toch komen ook veel cursisten van Zeilschool de Biesbos voor het eerst alleen naar de zeilschool. Op onze zeilschool doet iedereen mee en leren we elkaar al vanaf het begin goed kennen. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven, vraag dat maar aan onze instructeurs!

Heeft mijn kind zakgeld nodig?

Achter de bar op de zeilschool is het mogelijk snoep, fris en chips te kopen. Het zakgeld kunt u ook in het beheer van de zeilschool geven door middel van het openen van een barkaart aan het begin van de week. Overigens is dit altijd extra. Standaard zorgen wij voor voldoende te drinken en een goede maaltijd.

Locatie cursus

Totaal aantal plaatsen: 30
  • Zeilschool de Biesbos
  • Biesboschweg 3
  • Drimmelen
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Cursus details

  • juli 14, 2024 9:30 am - juli 19, 2024 - 5:00 pm
Deel dit evenement
Voeg toe aan agenda