Zomerweek B15 kielboot 16m²

Kielboot 16m2 zeilen

Datum cursus

juli 28, 2024

Tijd cursus

9:30 am

Locatie cursus

1e Brabantse Zeilschool de Biesbos

Voor de jeugd van 11 t/m 18 jaar organiseren we de hele zomer zeilweken in de kielboot 16m2, de ideale lesboot voor elk zeilniveau. Iedere ochtend is er de lesochtend. In de middag varen we met de hele vloot een tocht door de Biesbosch, met op woensdag de dagtocht. Op donderdagavond sluiten we de week gezellig af met de Bonte Avond. Veel gezelligheid op het water en aan wal!

 

Cursus B15: zondag 28 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024

 

Aanmelden:

Zeilcursus:

Extern(excl overnachting) Hoeveelheid tickets:
Prijs per cursus 498,00
Intern(incl overnachting) Hoeveelheid tickets:
Prijs per cursus 570,00
Hoeveelheid: Totaal

FAQ evenement

Wat zijn de tijden van de zeillessen?

Een zeilweek starten we op zondag om 09.30 uur. We ronden iedere dag af om 21.00 uur. Blijf je slapen, dan zijn je ouders op vrijdagavond om 18.30 weer welkom voor de prijsuitreiking van jouw diploma of vorderingenstaat.

Wat neem je mee?

Wij zorgen voor goede zwemvesten. Wat neem je zelf nog mee: - Slaapzak, kussensloop en onderlaken (intern) - Toiletspullen, muggenstift (intern) - Handdoeken - Zonnebrandcrème, zonnepet en zonnebril - Wetsuit(Optimist, Laser Pico en O’pen Bic) - Regenkleding/zeilpak(kielboot 16m2) - Zwemkleding - Waterschoenen - Schoenen met grip - Warme kleding

Is een proefles mogelijk?

Natuurlijk! Kom gerust eens langs om kennis te maken en voor een gratis proefles. Op zondag 16 april 2023 organiseren wij onze Open Dag: een dag vol zeilen en alles wat met zeilen te maken heeft, voor jong en oud. Neem je vrienden, vriendinnen, broers, zussen, neven en nichten ook gezellig mee!

Wat doen jullie bij slecht weer?

Bij onweer en/of veel wind (>6bft) varen wij niet uit en zorgen we voor leuke, vervangende lessen en activiteiten aan wal. Van een beetje regen zijn wij natuurlijk niet vies. Tijdens het zeilen heb je dat eigenlijk niet eens door en goede regenkleding scheelt natuurlijk ook!

Hoe worden de zeilgroepen en kamers ingedeeld?

We delen de zeilgroepen zoveel mogelijk naar leeftijd en zeilniveau in. Kom je samen met een bekende en willen jullie graag samen in de boot of groep? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Geef dit gewoon even aan bij de inschrijving, dan wordt dat geregeld. Natuurlijk slapen de jongens en meisjes gescheiden en kijken we ook bij de kamerindeling weer naar de leeftijd.

Mijn kind komt zonder vriendje of vriendinnetje, is hij/zij dan de enige?

Samen met een vriendje, vriendinnetje, broer, zus, neef of nicht op zeilkamp is natuurlijk heel gezellig. Toch komen ook veel cursisten van Zeilschool de Biesbos voor het eerst alleen naar de zeilschool. Op onze zeilschool doet iedereen mee en leren we elkaar al vanaf het begin goed kennen. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven, vraag dat maar aan onze instructeurs!

Heeft mijn kind zakgeld nodig?

Achter de bar op de zeilschool is het mogelijk snoep, fris en chips te kopen. Het zakgeld kunt u ook in het beheer van de zeilschool geven door middel van het openen van een barkaart aan het begin van de week. Overigens is dit altijd extra. Standaard zorgen wij voor voldoende te drinken en goede maaltijden.

Locatie cursus

Totaal aantal plaatsen: 60
  • 1e Brabantse Zeilschool de Biesbos
  • Biesboschweg 3
  • Drimmelen
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Cursus details

  • juli 28, 2024 9:30 am - augustus 2, 2024 - 7:00 pm
Deel dit evenement
Voeg toe aan agenda